Har du frågor?

Vårt supportteam hjälper dig alltid med råd och dåd.

+1 646-887-3560


Hjälp oss att göra Chrono24 ännu bättre!

Din feedback hjälper oss och kan ge dig exklusiva förmåner.
Delta nu!


Har du frågor?

Vårt supportteam hjälper dig alltid med råd och dåd.

+1 646-887-3560


Hjälp oss att göra Chrono24 ännu bättre!

Din feedback hjälper oss och kan ge dig exklusiva förmåner.
Delta nu!

Köparskydd Äkthetsgaranti Varför Chrono24? Har du frågor? +1 646-887-3560 eller e-post Sverige  | SEK

Oktopus

Precis som en bläckfisk känner detta speciella ur sig hemma under vattenytan. Tack vare boettens innovativa konstruktion och dess högteknologiska material är dessa klockor vattentäta och rostfria. Vissa modeller visar även månens faser så att du kan planera in dina nattliga dykturer.

Spido

Precis son namnet antyder är Spido-kollektionen lätt och tålig precis som ett spindelnät. Dessa eleganta klockor är perfekta vid skidåkning eller andra höghöjdssporter. Högteknologiska material som titan och skelettskurna boetter minskar vikten och maximerar prestandan.

Förenar analogt och digitalt

Linde Werdelin grundades 2002 av två barndomsvänner från Danmark: Morten Linde och Jorn Werdelin.

Deras mål var att skapa vackra ur som man även kan montera andra instrument på för att öka säkerheten när man är utomhus. Resultatet är helt enastående: fantastiska mekaniska armbandsur med bred användbarhet.

En vision om skönhet och prestanda

Filosofin är enkel: att alltid testa gränserna och leva livet till fullo. De här klockorna hjälper dig att leva ut denna aktiva livsfilosofi genom att vara ett hjälpmedel när du dyker eller åker skidor.

Målet är att erbjuda en perfekt kombination av estetik och funktion. En klocka från Linde Werdelin är inte bara en investering i ett sportverktyg, utan även ett sant konstverk.

Teknik och hantverk

Varje ur är noggrant tillverkat för hand av kunniga urmakare och drivs av ett skräddarsytt urverk.

Linde Werdelin lägger stor vikt vid att använda nyskapande material och metoder: De ägnade mer än två år åt att finslipa användningen av kolfiberkompositen 3DTP™ i boettkonstruktionen – en banbrytande prestation.

Jorn Werdelin i en exklusiv intervju med Chrono24

Grundarna

Morten Linde
Morten Linde är den kreativa drivkraften bakom Linde Werdelin. Han lägger stor vikt vid estetiken och har alltid som mål att skapa ett långlivat, vackert och praktiskt konststycke till klocka.

Jorn Werdelin
Jorn Werdelin kommer från en juvelerarfamilj och är en hängiven skidåkare och dykare, vilket har gett honom de rätta erfarenheterna för att utveckla Linde Werdelins tekniska sportklockor.

BrandBoutique

Exklusiva klockor direkt från tillverkaren