Logga in

Chrono24:s köparskydd

Välj säkerheten med det avgiftsfria köparskyddet på Chrono24: Kontrollerade handlare, betalning via klientmedelskonto och äkthetsgaranti.

1.
Buyer Protection 1

Godkända handlare

Ett klockköp är också en fråga om förtroende. Därför kontrollerar vi handlare enligt strikta kvalitetskriterier innan de får lov att erbjuda klockor på Chrono24.

Läs mer
2.
Buyer Protection 2

Betalning via Trusted Checkout

Du betalar bekvämt in dina pengar på ett klientmedelskonto, där de är i säkert förvar tills du har fått din drömklocka. Först då betalas dina pengar ut till handlaren. Trusted Checkout är gratis för dig som köpare. Alla annonser där en betalning via Trusted Checkout är möjlig har markerats på motsvarande sätt.

Läs mer
3.
Buyer Protection 3

Försäkrad frakt

Handlaren försäkrar varje klocka till fullt värde och skickar iväg den med ett spårnings-ID. På dina myChrono24-sidor kan du alltid se din beställnings aktuella status.

Läs mer
4.
Buyer Protection 4

Äkthetsgaranti

Om du tvivlar på att en klocka som du har beställt av en Chrono24-handlare är äkta ska du kontakta oss inom 14 dagar efter mottagen leverans via vårt kontaktformulär. Vi prövar ditt fall och tillsammans med handlaren hittar vi en lösning för dig. Om det osannolika skulle inträffa och du inte får till stånd en överenskommelse med handlaren, får du tillbaka dina pengar direkt från Chrono24.

Läs mer
5.
Buyer Protection 5

Personlig och flerspråkig support

I det sällsynta fallet att något inte går som planerat kan du lita på vår support. Vi hjälper dig att tillsammans med handlaren hitta en tillfredsställande lösning.

Läs mer
6.
Buyer Protection 6

Hävning av köp

Om klockan inte levereras eller inte motsvarar handlarens beskrivning kan köpesumman betalas tillbaka till dig från klientmedelskontot. I fall av en annullering får du snabbt och okomplicerat tillbaka dina pengar.

Läs mer

Om oss

Sedan Chrono24 grundades år 2003 präglar vi den internationella handeln med lyxklockor och sätter nya standarder. Med över 200 medarbetare i Karlsruhe, Berlin, New York och Hongkong arbetar vi varje dag med att göra vår marknadsplats ännu attraktivare och att erbjuda både köpare och säljare av lyxklockor förstklassiga tjänster.

Mer om oss
Chrono24 CrewChrono24 ManagementChrono24 Castle

Enastående: Chrono24 i siffror

Chrono24 är världens ledande marknadsplats för lyxklockor. Hitta din nya tidmätare i mer än 400 000 annonser eller sälj till någon av över 220 000 klockälskare dagligen.

 • 2020

  Ledande marknadsplats för lyxklockor sedan 2003

 • 0

  Säljare från över 90 länder

 • 0

  Besökare per dag

 • 0

  Klockor i utbudet

 • 0 €

  Klockornas totala värde

 • 0

  Nedladdningar av appar

Köpa och sälja klockor i hela världen

Köp

Attraktiva erbjudanden från säljare i över 90 länder: På Chrono24 hittar du alldeles säkert en klocka som du blir eld och lågor för – här finns allt från den klassiska automatiska klockan till sällsynta samlarobjekt.

Sälj

Varje månad letar mer än 7 miljoner klockälskare efter sin drömklocka på Chrono24. Hitta även du rätt köpare för din tidmätare – oavsett om du vill bedriva kommersiell handel med klockor eller sälja privat.

Har du frågor? Kontakta oss!

+49 721 96693-0 Kontakt