Logga in

För ett obesvärat klockköp

Från beställningen till leveransen och därutöver.

Trusted Checkout från Chrono24

Trusted Checkout är den säkraste vägen till din drömklocka. Du beställer bekvämt hos den handlare som du väljer ut och betalar säkert via ett klientmedelskonto. Pengarna betalas inte ut till handlaren förrän du har fått klockan. Och det bästa: Vår Trusted Checkout-tjänst är helt gratis för dig som köpare.

 • Övervinn landsgränser

  Övervinn landsgränser

  På Chrono24 erbjuder handlare från mer än 90 länder klockor till försäljning. Med Trusted Checkout betalar du i en handvändning även internationellt. Vårt flerspråkiga team står alltid till tjänst med detta.

 • Försäkrad och transparent leverans

  Försäkrad och transparent leverans

  Handlaren försäkrar varje klocka till fullt värde och skickar iväg den försedd med ett spårnings-ID. På mina myChrono24-sidor har du alltid koll på din beställnings aktuella status.

 • Säker betalning

  Säker betalning

  Du betalar bekvämt in dina pengar på ett klientmedelskonto, där de är i säkert förvar tills du håller din drömklocka i dina händer. Först då betalas dina pengar ut till handlaren.

 • Alltid på plats vid reklamationer

  Alltid på plats vid reklamationer

  Om klockan inte levereras eller inte motsvarar handlarens beskrivning kan köpesumman betalas tillbaka till dig från klientmedelskontot. I fall av en annullering får du snabbt och okomplicerat tillbaka dina pengar.

 • Chrono24:s köparskydd

  • Mer än 3 000 godkända handlare

   Ett klockköp är också en fråga om förtroende. Därför kontrollerar vi handlare enligt strikta kvalitetskriterier innan de får lov att erbjuda klockor på Chrono24.

  • Skräddarsydd support

   Med Chrono24:s köparskydd står du i centrum även efter din beställning via Chrono24: I det sällsynta fallet att något inte går som planerat kan du lita på vår support. Vi hjälper dig att tillsammans med handlaren hitta en tillfredsställande lösning för dig. Kontakta oss senast 14 dagar efter mottagen leverans via vårt kontaktformulär.

Mer information om köparskyddet hittar du här.
Chrono24:s äkthetsgaranti

På Chrono24 gäller den ovillkorliga principen att handlare inte får erbjuda några kopior eller förfalskningar. Varje handlare är skyldig att noga kontrollera klockans äkthet före försäljning och ange avvikelser från det ursprungliga leveranstillståndet i beskrivningen.

Tvivlar du? Vi hjälper dig med råd och dåd!

Om du tvivlar på att en klocka som du har beställt av en Chrono24-handlare är äkta ska du kontakta oss inom 14 dagar efter mottagen leverans via vårt kontaktformulär. Vi prövar ditt fall och tillsammans med handlaren hittar vi en lösning för dig. Om det osannolika skulle inträffa och du inte får till stånd en överenskommelse med handlaren, får du tillbaka dina pengar direkt från Chrono24.

Mer detaljer hittar du i våra villkor för äkthetsgarantin.

Om oss

Sedan Chrono24 grundades år 2003 präglar vi den internationella handeln med lyxklockor och sätter nya standarder. Med över 200 medarbetare i Karlsruhe, Berlin, New York och Hongkong arbetar vi varje dag med att göra vår marknadsplats ännu attraktivare och att erbjuda både köpare och säljare av lyxklockor förstklassiga tjänster.

Enastående: Chrono24 i siffror

Chrono24 är världens ledande marknadsplats för lyxklockor. Hitta din nya tidmätare i mer än 400 000 annonser eller sälj till någon av över 220 000 klockälskare dagligen.

 • 2019

  Ledande marknadsplats för lyxklockor sedan 2003

 • 0

  Säljare från över 90 länder

 • 0

  Besökare per dag

 • 0

  Klockor i utbudet

 • 0 €

  Klockornas totala värde

 • 0

  Nedladdningar av appar

Köpa och sälja klockor i hela världen

Köp

Attraktiva erbjudanden från säljare i över 90 länder: På Chrono24 hittar du alldeles säkert en klocka som du blir eld och lågor för – här finns allt från den klassiska automatiska klockan till sällsynta samlarobjekt.

Sälj

Varje månad letar mer än 7 miljoner klockälskare efter sin drömklocka på Chrono24. Hitta även du rätt köpare för din tidmätare – oavsett om du vill bedriva kommersiell handel med klockor eller sälja privat.

Har du frågor? Kontakta oss!

Har du frågor? Kontakta oss! Vårt team hjälper dig gärna:

+49 721 96693-0 Kontakt