Säkert.
Pålitligt.
Gratis.
#chrono24buyerprotection
Upptäck den säkraste vägen till din drömklocka

Chrono24:s köparskydd: Våra säkerhetstjänster

Betalning via depositionstjänst

Med Chrono24:s depositionstjänst skyddas din betalning hela vägen. Efter att du har tagit emot din klocka behåller vi köpesumman i 14 dagar till på vårt klientmedelskonto. På så vis är dina pengar i säkert förvar tills du har hunnit kontrollera klockans kvalitet. Först därefter betalas pengarna ut till handlaren.

Äkthetsgaranti

Vårt löfte till dig: På Chrono24 är alla nya och begagnade klockor äkta. Våra handlare är nämligen skyldiga att kontrollera klockorna och endast annonsera ut original. Och blir det några problem kontaktar du bara vårt supportteam inom 14 dagar efter att du tagit emot klockan, så får du pengarna tillbaka.

Mer information

Världsomspännande pengarna-tillbaka-garanti

Vad händer om det är fel på klockan eller om den inte lever upp till dina förväntningar? Inga problem: I så fall använder du bara din 14 dagars ångerrätt, så får du tack vare vår världsomspännande pengarna-tillbaka-garanti tillbaka hela köpesumman snabbt och okomplicerat.

Så enkelt ångrar du köpet

 1. 1. Informera vårt supportteam

  Kontakta vårt supportteam inom 14 dagar efter att du tagit emot klockan på telefon +1 646-887-3560 eller via e-post. Supportteamet bekräftar att du ångrat köpet i tid och inleder handläggningen av ärendet.

 2. 2. Skicka tillbaka klockan till handlaren

  Skicka tillbaka klockan till handlaren i originalförpackningen och försäkra frakten. Kostnaderna för att skicka tillbaka klockan måste du vanligtvis stå för själv.

 3. 3. Vi betalar tillbaka hela köpesumman till dig

  Köpesumman som finns på vårt klientmedelskonto och de redan betalade fraktkostnaderna betalar vi självklart snabbt och okomplicerat tillbaka till dig.

Stränga regler för handlare

Vi har stränga regler som är till för din säkerhet på vår marknadsplats: Innan professionella klockhandlare får sälja på vår plattform måste de bland annat lämna in identitetshandlingar, utdrag ur näringslivsregistret och företagets adress och skatteregistreringsnummer till oss, och alla handlare är förpliktade att följa våra stränga regler. Dessutom visar äkta kundomdömen från riktiga kunder hur bra handlarna verkligen är – så att du vet vem du köper av.

Försäkrad frakt

Varje såld klocka skickas av handlaren försäkrad till sitt fulla värde. Därför uppstår ingen risk för din del – inte ens när du köper utomlands.

Quality & Security Team

I vårt Quality & Security Team arbetar 40 medarbetare varje dag med att leta upp misstänkta annonser och lösa möjliga problem, redan innan de uppstår. Så att du kan slappna av och fokusera helt på att köpa klockor.

Så säger tusentals nöjda kunder om oss

TrustScore: ”Utmärkt” 4,8 av 5 stjärnor

158 511 omdömen globalt

Kommer från TrustPilot

Behöver du hjälp?

Vårt flerspråkiga supportteam står alltid redo att hjälpa dig personligen med alla dina frågor. Vad du än har på hjärtat: Oss kan du alltid lita på!

Imponerande tal och fakta

 • 20

  år som ledande marknadsplats för lyxklockor

 • 43000

  pålitliga säljare från mer än 120 länder

 • 200000

  köpare om året förlitar sig på köparskyddet

 • 9000000

  besökare i månaden på webbsidan

 • 594000

  annonser ger ett jätteutbud

 • 6550000

  nöjda app-användare

Har du frågor?

Ytterligare frågor och svar