Hoppa över
Lita på Chrono24:s köparskydd när du köper en klocka
Chrono24 - Sverige
Logga in eller registrera dig

Watch Collection

Håll koll på din klocksamlings värdeutveckling

Starta din egen klocksamling online

Vad mer kan en samlare önska sig? Med vår Watch Collection har du alltid dina klockor med dig och du kan följa dina favoriters värdeutveckling hela tiden.

 • Sköt din klocksamling online
 • Lägg till nya klockor hur enkelt som helst
 • Lägg till nyttig information och ladda upp bilder
 • Få reda på dina klockors aktuella marknadsvärde
 • Följ den historiska och framtida värdeutvecklingen
0:40

Ta med dig dina klockor överallt

Upptäck en helt ny sida av din klocksamling: online, tillgänglig direkt och överallt med mobilen. Så kan du följa intressanta klockor, ta reda på klockornas värde och vårda din Watch Collection, när och var du vill.

Följ värdeutvecklingen

Få en uppskattning av din klockas aktuella värde och håll ett öga på dina egna eller andra intressanta klockors framtida värdeutveckling. Vi utökar hela tiden vårt dataunderlag som är världsunikt. Vi beräknar alla uppskattade värden på nytt varje dag. Och om du lägger upp ett unikt objekt utan uppskattat värde, så hjälper du oss att förbättra Watch Collection för alla.

Samla klockor och få fördelar

 • Personalisera samlingen

  Gör din Watch Collection mer personlig med egna uppgifter, bilder och kommentarer.
 • Automatisera ditt samlande

  När du köper en klocka på Chrono24 så läggs den till automatiskt.

Watch Scanner

Skapa en klocksamling via foton

Ladda ner appen Chrono24, så kan du lägga till klockor i din Watch Collection via Watch Scanner. Oavsett om du redan har klockan eller om du hittat en som verkar intressant – ta ett foto för att ha den i din personliga klocksamling eller för att följa den.

Installera appen och prova:

Har du frågor? Kontakta oss!

I Watch Collection hanterar du din klocksamling online och håller den uppdaterad. Du kan lätt lägga till klockor, spara så många uppgifter du vill och ladda upp egna bilder på dina klockor. I Watch Collection kan du dessutom se den historiska värdeutvecklingen och följa hur värdeutvecklingen utvecklas med tiden. Du kan också observera klockor som du är intresserad av, men inte äger än.
Nej, du kan observera även andra klockor som du är intresserad av och vars värdeutveckling du vill följa. För att göra det anger du klockans referensnummer eller märke, modell och skick och väljer alternativet "Jag äger inte denna klocka".

Läs mer
Du kan lägga till ett obegränsat antal klockor.
När du köper en klocka via Chrono24, läggs klockan till i din Watch Collection, så att du kan följa den klockans värdeutveckling.
I din Watch Collection ser du både hela din klocksamlings och varje enskild klockas uppskattade värde och värdeutveckling.
De uppskattade värdena beräknas på nytt varje dag. Variationer syns dock inte varje dag, utan över längre perioder.
Ja, du kan lägga till egna bilder eller anteckningar till varje klocka.
Ja, du kan lägga till alla klockor i din Watch Collection, så att din klocksamling blir komplett. Men tyvärr har vi bara få eller inga uppgifter alls om sällsynta klockor. Men så snart klockan har annonserats ut flera gånger och det finns tillräckligt med uppgifter, så kommer dessa uppgifter automatiskt att infogas i din Watch Collection.