Watch Collection

Starta din egen klocksamling online

Börja nu

Alla klockor på ett ställe

Med Watch Collection har du alla dina favoriter samlade på ett ställe – dina egna klockor eller klockor du bevakar. Online och var som helst med din smartphone. Håll koll på din samling var och när du vill – och personanpassa den med dina egna bilder.

Håll koll på värdeutvecklingen

Ta reda på det aktuella marknadsvärdet för din klocksamling, följ utvecklingen och se vinster och förluster för dina egna klockor över tid.

Köp och sälj vid rätt tidpunkt

Timing är A och O. Hitta den perfekta tidpunkten för att sälja dina klockor till bästa pris eller skaffa nya dyrgripar till samlingen med hjälp av våra världsunika data.

Watch Scanner

Skapa en klocksamling via foton

Ladda ner appen Chrono24, så kan du lägga till klockor i din Watch Collection via Watch Scanner. Oavsett om du redan har klockan eller om du hittat en som verkar intressant – ta ett foto för att ha den i din personliga klocksamling eller för att följa den.

Installera appen och prova:

Har du frågor? Kontakta oss!

I Watch Collection hanterar du din klocksamling online och håller den uppdaterad. Du kan lätt lägga till klockor, spara så många uppgifter du vill och ladda upp egna bilder på dina klockor. I Watch Collection kan du dessutom se den historiska värdeutvecklingen och följa hur värdeutvecklingen utvecklas med tiden. Du kan också observera klockor som du är intresserad av, men inte äger än.
Nej, du kan observera även andra klockor som du är intresserad av och vars värdeutveckling du vill följa. För att göra det anger du klockans referensnummer eller märke, modell och skick och väljer alternativet "Jag äger inte denna klocka".

Läs mer
Du kan lägga till ett obegränsat antal klockor.
När du köper en klocka via Chrono24, läggs klockan till i din Watch Collection, så att du kan följa den klockans värdeutveckling.
I din Watch Collection ser du både hela din klocksamlings och varje enskild klockas uppskattade värde och värdeutveckling.
De uppskattade värdena beräknas på nytt varje dag. Variationer syns dock inte varje dag, utan över längre perioder.
Ja, du kan lägga till egna bilder eller anteckningar till varje klocka.
Ja, du kan lägga till alla klockor i din Watch Collection, så att din klocksamling blir komplett. Men tyvärr har vi bara få eller inga uppgifter alls om sällsynta klockor. Men så snart klockan har annonserats ut flera gånger och det finns tillräckligt med uppgifter, så kommer dessa uppgifter automatiskt att infogas i din Watch Collection.