Watch Collection

Skapa en klocksamling och följ dina favoritklockors värdeutveckling.

Lär känna Watch Collection

Den här videon ger dig ett första intryck av vad Chrono24 Watch Collection har att erbjuda. I din personliga Watch Collection kan du hantera och administrera din klocksamling på nätet. Lägg helt enkelt till klockor, spara så många uppgifter du vill och ladda upp egna bilder på dina klockor. Du kan följa upp såväl den historiska som även den framtida värdeutvecklingen för dina samlarobjekt eller investeringar.

Din samling online på ett ställe

Starta din personliga Watch Collection på Chrono24, lägg till dina klockor och upptäck en helt ny sida av din samling på nätet. Din Watch Collection kan du titta på och administrera hemma och när du är på språng. Du har dessutom möjlighet att inte bara hålla din egen samling uppdaterad utan kan också observera intressanta klockor som du inte äger än.

Din passion i siffror

För både samlarobjekt och kapitalplaceringar: Med vårt verktyg kan du som klockälskare snabbt och enkelt få en uppskattning av värdet på din klocka och följa det under tidens lopp. Baserat på våra enastående data beräknar vi dagligen nya uppskattningar av värdet för varje individuell klocka, men värdeutvecklingens grundläggande trender visar sig först över en längre tid. Vi utökar ständigt vår databas med ytterligare klockmodeller. Du kan också registrera sällsynta unikat i din Watch Collection även om det inte finns något uppskattat värde i vår databas ännu. Därmed hjälper du oss att vidareutveckla verktyget.

Ytterligare funktioner i din Watch Collection

  • Anpassa till personlig stil

    Så gör du din Watch Collection individuell med hjälp av egna bilder. Dessa kan du helt enkelt ladda upp och spara. Dessutom kan du förse varje klocka med dina personliga anteckningar, som bara du kan se.

  • Dela din klocksamling med vänner

    Dela din klocksamling helt enkelt med dina vänner och bekanta direkt via olika kanaler, till exempel Facebook eller e-post.

Lägg till klocka och upptäck värde

Mata helt enkelt in din klockas referensnummer. Om du inte hittar ditt referensnummer kan du alternativt också ange märket, modellen eller andra egenskaper som din klocka har.

Lägg till din klocka

Skick
 

Här hittar du referensnumret:

  • På urtavlan
  • I handlingarna
  • På boettens botten
  • Vid bandfästet

Watch Scanner

Skapa en klocksamling med hjälp av bilder

Med Watch Scanner lägger du enkelt och bekvämt till klockor till din Watch Collection med hjälp av en bild.
Oavsett om du redan äger klockan eller bara tycker att den är intressant: Med en bild sparar du den i din Watch Collection – som en del av din personliga samling eller för att titta på den.

Installera appen och prova:

Har du frågor? Kontakta oss!

Vad är Watch Collection?
I Watch Collection hanterar du din klocksamling online och håller den uppdaterad. Du kan lätt lägga till klockor, spara så många uppgifter du vill och ladda upp egna bilder på dina klockor. I Watch Collection kan du dessutom se den historiska värdeutvecklingen och följa hur värdeutvecklingen utvecklas med tiden. Du kan också observera klockor som du är intresserad av, men inte äger än.
Måste jag äga klockan för att kunna lägga till den i min Watch Collection?
Nej, du kan observera även andra klockor som du är intresserad av och vars värdeutveckling du vill följa. För att göra det anger du klockans referensnummer eller märke, modell och skick och väljer alternativet "Jag äger inte denna klocka".

Läs mer
Hur många klockor kan jag lägga till i min Watch Collection?
Du kan lägga till ett obegränsat antal klockor.
Varför finns det en klocka i min Watch Collection som jag inte själv har lagt till?
När du köper en klocka via Chrono24, läggs klockan till i din Watch Collection, så att du kan följa den klockans värdeutveckling.
Vilka uppskattade värden ser jag i min Watch Collection?
I din Watch Collection ser du både hela din klocksamlings och varje enskild klockas uppskattade värde och värdeutveckling.
Efter hur lång tid beräknas de uppskattade värdena på nytt?
De uppskattade värdena beräknas på nytt varje dag. Variationer syns dock inte varje dag, utan över längre perioder.
Kan andra användare se min Watch Collection?
Nej, endast användare som du har valt att dela din Watch Collection med kan se den.
Kan jag spara personlig information i Watch Collection?
Ja, du kan lägga till egna bilder eller anteckningar till varje klocka.
Kan jag lägga till sällsynta klockor också i min Watch Collection?
Ja, du kan lägga till alla klockor i din Watch Collection, så att din klocksamling blir komplett. Men tyvärr har vi bara få eller inga uppgifter alls om sällsynta klockor. Men så snart klockan har annonserats ut flera gånger och det finns tillräckligt med uppgifter, så kommer dessa uppgifter automatiskt att infogas i din Watch Collection.