Har du frågor?

Vårt supportteam hjälper dig alltid med råd och dåd.

+1 646-887-3560


Hjälp oss att göra Chrono24 ännu bättre!

Din feedback hjälper oss och kan ge dig exklusiva förmåner.
Delta nu!


Har du frågor?

Vårt supportteam hjälper dig alltid med råd och dåd.

+1 646-887-3560


Hjälp oss att göra Chrono24 ännu bättre!

Din feedback hjälper oss och kan ge dig exklusiva förmåner.
Delta nu!

Köparskydd Äkthetsgaranti Varför Chrono24? Har du frågor? +1 646-887-3561 eller e-post Sverige  | SEK

Sälj din klocka på Chrono24

 • Låg annonsavgift
 • Pengarna-tillbaka-garanti
 • Toppresultat
Låg annonsavgift
Pengarna-tillbaka-garanti
Toppresultat

Dina fördelar

 • Äkta passion

  Äkta passion

  Det är inte bara vi som är förtjusta i klockor. Även experter och samlare från hela världen lockas av de vackra exemplaren på Chrono24. Här är din annons på rätta stället.

 • Stor räckvidd

  Stor räckvidd

  Med Chrono24 befinner sig klockälskare från mer än 90 länder i lyxklockornas värld. Din annons hittas alltid och överallt oavsett om man använder datorn eller smarttelefonen.

 • Stort intresse

  Stort intresse

  Varje dag söker mer än 350 000 klockälskare efter en ny tidmätare på Chrono24. Kanske blir det just din klocka?

Nå målet snabbt och enkelt:

 • 1. Skapa en annons

  1. Skapa en annons

  Med hjälp av vårt formulär annonserar du din klocka i några få steg.

 • 2. Få köpförfrågan

  2. Få köpförfrågan

  Potentiella kunder kontaktar dig direkt via Chrono24.

 • 3. Sälj klockan

  3. Sälj klockan

  Kom överens om betalning och fraktsätt direkt med köparen.

Övertyga köpare med säkerhet – med depositionstjänsten på Chrono24

Med den transparenta betalningen via depositionstjänsten på Chrono24 får du dubbla fördelar. Du vinner potentiella köpares förtroende och skyddar dig själv mot uteblivna betalningar eller bedrägeriförsök. Du skickar inte iväg klockan förrän köparen har betalat in pengarna på ett säkert klientmedelskonto.

Aktivera helt enkelt depositionstjänsten som ett ytterligare, säkert betalningssätt efter det att du skapat din annons. Mer information hittar du här.

Med vår guide är din annons färdig på bara några minuter

Det har aldrig varit så bekvämt att annonsera. Det enda du behöver är din klockas referensnummer – detaljerna sköter vår guide. Avslutningsvis lägger du till några uttrycksfulla bilder och ditt pris – klart!

Kundomdömen

Det säger andra privata säljare

 • Jag har redan sålt två klockor på Chrono24 och är mycket nöjd. Särskilt depositionstjänsten ger mig och mina köpare en hög grad av säkerhet och gör försäljningen väldigt mycket enklare.
  Joannis från Tyskland
 • Jag har sålt klockor på Chrono24 ända sedan 2012. Eftersom det är väldigt många människor från världens alla hörn som letar efter klockor här, hittar jag alltid snabbt och enkelt en pålitlig köpare.
  Ype från Nederländerna
 • Det går snabbt och enkelt att skapa en annons. På Chrono24 når jag ut till köpare i hela världen utan stor ansträngning.
  Jean-Marc F. från Frankrike
 • Jag har redan lyckats sälja några klockor på Chrono24. Depositionstjänsten har visat sig vara bra, eftersom den ger båda sidor säkerhet.
  Robert från Tyskland
 • Tack vare den globala publiken hittar jag alltid snabbt köpare till mina klockor. Jag är väldigt nöjd med de köpesummor som jag får.
  Dirk från Tyskland
 • På Chrono24 kan jag sälja mina klockor till det pris jag erbjuder dem för. På grund av den globala räckvidden och den lättillgängliga supporten är Chrono24 den optimala plattformen för försäljning av klockor.
  Mark från USA

Har du några frågor?

Hur annonserar jag en klocka?
Med hjälp av vårt formulär annonserar du ut din klocka i några få steg:
 1. Beskriv din klocka i detalj. Ju mer detaljerad beskrivningen är, desto lättare hittar potentiella köpare din annons.
 2. Till annonsen ska du bifoga upp till 4 bilder med olika vyer av klockan. Håll din kamera redo. Medan du skapar din annons uppmanas du att fotografera din klocka med 2 tider som vi bestämmer. Dessa foton ska du sedan lägga upp som ägandebevis. Dessa bilder visas senare också i din annons.
 3. Skriv in dina personuppgifter.
 4. I det sista steget ska du kontrollera dina uppgifter en gång till och betala annonsavgiften.
Vad kostar annonsen och vilka betalningssätt finns det?
För en privat klockannons tar vi ut en avgift på 2,85 % av det pris som anges i annonsen, dock minst 5,00 EUR. Du betalar maximalt 299,00 EUR per annons – oavsett hur högt priset är. Om klockan inte är såld inom 6 månader betalar vi tillbaka hela avgiften till dig. Du kan betala annonsavgiften med PayPal, kreditkort eller banköverföring. Senast uppdaterat: 10/2015.
Hur fungerar pengarna-tillbaka-garantin?
Om du inte säljer din klocka inom 6 månader återbetalar vi annonsavgiften. Förutsättningarna för detta är att din klocka har funnits tillgänglig på Chrono24 i 6 månader och inte blivit såld, samt att den fortfarande är i din ägo. När de 6 månaderna har gått måste du därför bevisa att du fortfarande äger klockan inom 4 veckor.
Vad är ett referensnummer?
Referensnumret betecknar modellen resp. modellvarianten för klockan och kan bestå av flera siffror och bokstäver. För vissa tillverkare finns referensnumret graverat på boettens botten (inte att förväxla med boettnumret), på remkanten eller mer sällan på urtavlan. Referensnumret bör dock alltid finnas i pappren till klockan eller på kvittot. Om du inte kan hitta referensnumret, kan du söka på internet efter tillverkarens namn som finns på urtavlan sedan jämföra bilderna med din klocka. Denna snabba eftersökning brukar hjälpa i de flesta fall.

+1 646-887-3561

Vanliga frågor och svar