Mer än 1,500 framgångsrika privata säljare varje månad.
Sälj din klocka på Chrono24 du med!

Sälj tillbehör
 • Låg annonsavgift
 • Försäljningssiffra på 90 %
 • Gratis depositionstjänst
Låg annonsavgift
Försäljningssiffra på 90 %
Gratis depositionstjänst

Varför sälja via Chrono24?

 • Ledande marknadsplats för lyxklockor

  Ledande marknadsplats för lyxklockor

  Chrono24 är specialist på lyxklockor och presenterar din klocka i en professionell miljö. Här uppnår du det bästa priset.

 • 350 000 potentiella köpare varje dag

  350 000 potentiella köpare varje dag

  Intressenter från över 90 länder kan se din annons. På detta sätt hittar 9 av 10 klockor snabbt en seriös köpare.

 • Säker betalningsprocess

  Säker betalningsprocess

  Vi tar hand om hela transaktionen och du kommer alltid att få pengarna direkt till ditt konto i din valuta.

Sälj snabbt och enkelt

 • 1. Skapa en annons

  1. Skapa en annons

 • 2. Få köpförfrågan

  2. Få köpförfrågan

 • 3. Sälj klockan

  3. Sälj klockan

Mer säkerhet och framgång vid försäljning med gratis depositionstjänst

Mer än 60 % av alla säljare använder redan depositionstjänsten på Chrono24. Därvid skickar du inte iväg klockan förrän köparen har betalat in pengarna på ett säkert klientmedelskonto. Denna service kostar dig ingenting, ökar potentiella köpares förtroende och höjer dina försäljningschanser!

Ytterligare information finns här.

Så här skapar du din annons på Chrono24 i endast 4 steg

Det säger andra privata säljare

 • Jag har redan sålt två klockor på Chrono24 och är mycket nöjd. Särskilt depositionstjänsten ger mig och mina köpare en hög grad av säkerhet och gör försäljningen väldigt mycket enklare.
  Joannis från Tyskland
 • Jag har sålt klockor på Chrono24 ända sedan 2012. Eftersom det är väldigt många människor från världens alla hörn som letar efter klockor här, hittar jag alltid snabbt och enkelt en pålitlig köpare.
  Ype från Nederländerna
 • Det går snabbt och enkelt att skapa en annons. På Chrono24 når jag ut till köpare i hela världen utan stor ansträngning.
  Jean-Marc F. från Frankrike
 • Jag har redan lyckats sälja några klockor på Chrono24. Depositionstjänsten har visat sig vara bra, eftersom den ger båda sidor säkerhet.
  Robert från Tyskland
 • Tack vare den globala publiken hittar jag alltid snabbt köpare till mina klockor. Jag är väldigt nöjd med de köpesummor som jag får.
  Dirk från Tyskland
 • På Chrono24 kan jag sälja mina klockor till det pris jag erbjuder dem för. På grund av den globala räckvidden och den lättillgängliga supporten är Chrono24 den optimala plattformen för försäljning av klockor.
  Mark från USA

Har du några frågor?

Hur annonserar jag en klocka?
Med hjälp av vårt formulär annonserar du ut din klocka i några få steg:
 1. Beskriv din klocka i detalj. Ju mer detaljerad beskrivningen är, desto lättare hittar potentiella köpare din annons.
 2. Till annonsen ska du bifoga upp till 4 bilder med olika vyer av klockan. Håll din kamera redo. Medan du skapar din annons uppmanas du att fotografera din klocka med 2 tider som vi bestämmer. Dessa foton ska du sedan lägga upp som ägandebevis. Dessa bilder visas senare också i din annons.
 3. Skriv in dina personuppgifter.
 4. I det sista steget ska du kontrollera dina uppgifter en gång till och betala annonsavgiften.
Vad kostar annonsen och vilka betalningssätt finns det?
För en privat klockannons tar vi ut en avgift på 4,5 % av det pris som anges i annonsen, dock minst 5,00 EUR. Du betalar maximalt 299,00 EUR per annons – oavsett hur högt priset är. Om klockan inte är såld inom 6 månader betalar vi tillbaka hela avgiften till dig. Du kan betala annonsavgiften med PayPal, kreditkort eller banköverföring. Senast uppdaterat: 10/2015.
Hur fungerar pengarna-tillbaka-garantin?
Om du inte säljer din klocka inom 6 månader återbetalar vi annonsavgiften. Förutsättningarna för detta är att din klocka har funnits tillgänglig på Chrono24 i 6 månader och inte blivit såld, samt att den fortfarande är i din ägo. När de 6 månaderna har gått måste du därför bevisa att du fortfarande äger klockan inom 4 veckor.
Vad är ett referensnummer?
Referensnumret betecknar modellen resp. modellvarianten för klockan och kan bestå av flera siffror och bokstäver. För vissa tillverkare finns referensnumret graverat på boettens botten (inte att förväxla med boettnumret), på remkanten eller mer sällan på urtavlan. Referensnumret bör dock alltid finnas i pappren till klockan eller på kvittot. Om du inte kan hitta referensnumret, kan du söka på internet efter tillverkarens namn som finns på urtavlan sedan jämföra bilderna med din klocka. Denna snabba eftersökning brukar hjälpa i de flesta fall.

+1 646-887-3560

Vanliga frågor och svar

Har du frågor?
Vi hjälper dig gärna.

+1 646-887-3560

Kontakt

?