Kontakt: Ditt meddelande till Chrono24

Tack för din betalning. Vi informerar dig naturligtvis så snart betalningen har inkommit till oss. Ignorera ytterligare meddelanden som uppmanar dig att göra betalningen. Dessa meddelanden genereras automatiskt och slutar så snart betalningen har inkommit.

Tänk på att en överföring tar 2-3 arbetsdagar.

Om du inte säljer din klocka inom 6 månader återbetalar vi annonsavgiften. Förutsättningarna för detta är att din klocka har funnits tillgänglig på Chrono24 i 6 månader och inte blivit såld, samt att den fortfarande är i din ägo. Skriv för detta ändamål ett meddelande via detta kontaktformulär.

Observera att en återbetalning enligt våra allmänna affärsvillkor för privata säljare inte är möjlig om du redan har sålt din klocka på annat håll. All viktig information hittar du i våra vanliga frågor under ”Privat försäljning av klockor på Chrono24”.

Chrono24 värderar själv inga klockor. Du har möjlighet att leta efter liknande klockor på Chrono24, för att på så sätt skaffa dig en överblick över priserna. Det bästa sättet att få reda på det exakta värdet på din klocka är att kontakta en lokal klockhandlare.

Här hittar du all information om försäljning av din klocka på Chrono24: Läs mer

För att köpa en klocka klickar du på den gröna knappen ”Köp” på sidan med erbjudandet och följer anvisningarna. Därefter informerar vi dig via e-post om alla följande steg i samband med din beställning.

Om säljaren inte hör av sig till dig inom 5 dagar kan du fortfarande försöka att kontakta honom/henne på telefon. Telefonnumret hittar du på sidan med erbjudandet under rubriken ”Säljare”.

Säljaren besvarar gärna alla frågor om varans egenskaper, skick, tillgänglighet eller leveransomfattning. För detta ändamål kan du skriva ett meddelande till honom/henne via knappen ”Kontakta säljaren”. De flesta säljare kan även nås på telefon. Telefonnumret hittar du på sidan med erbjudandet under rubriken ”Säljare”.

Svaren på vanliga frågor om Chrono24 hittar du här.

Obligatoriskt fält

Har du frågor? Kontakta oss!

Tel.: +49 721 96693-0
Fax: +49 721 96693-990

Chrono24 GmbH
Haid-und-Neu-Str. 18
D-76131 Karlsruhe
Tyskland

Dennis Fischer,
Director Customer Relations

Har du frågor?
Vi hjälper dig gärna.

+1 646-887-3560

Kontakt

?