Pawndeluxe

Hur ska jag veta att det klockan jag köper i dina sida är äkta? Är dina objekterna autentisk?

Pawndeluxe pröver ett autenticitet från varje object genom en autentiseringprocess med flera kontroller. Våra certifierade klockexperter med mer än 20 års erfahrenhet av autentisering och underhållet av lyxklockor, ska pröva klockor och all tillhörande dokumentation för att avgöra om objekter är autentisk. Om några objekter inte passar våra rigorösa kvalitetsstandarder, accepterar vi dem inte.

Hur bestämmer du dina priser / värderingar?

Vi bedriver våra forskning. Hela teamet bakom PawnDeluxe samlar in data från auktionsresultat, forumförsäljning och våra dagliga transaktioner dagligen, för att känna en realtidspuls på begagnadsmarknaden. Vi gör detta för att fastställa det rimligaste priset för en varje given klocka i realtid.

Vad ska jag göra om jag vill returnera varan?

Det gör vi. Om artiklen inte är I det skick som vi har beskrivit det I vår annons, garanterar vi 100% återbetalning. Om du vill utöva din rätt att returnera en artikel inom 14 dagar efter leveransen, måste du göra det och du får återbetalning av det slutliga försäljningspriset.

Frakter artiklarna med originalemballage och dokumentation?

Sedan början är vårt mål att tillhandahålla bästa tjänstet till bästa möjliga pris. Därför beslutade vi att undvika onödiga kostnader för gammaldags dokument. Alla vara klockor har ett serienummer som kan spåras inom 1 minut.

Frakter du internationellt?

Vi levererar till alla inhemska och utländska destinationer av DHL för gratis expresstjänst.

Hur snabbt skickar du när köpet görs?

När betallningen är klar, skickas en klocka generellt till dig inom 24 timmar. Den maximala leveranstiden är 3 dagar beroende på plats. Om du behöver det förr än så, måste du kontakta oss så kan vi försöka fixa det åt dig.


Tveka inte att kontakta vårt supportteam per telefon eller via e-post med några frågor!

Detaljer

Pawndeluxe

Adress på förfrågan


Contact Information
Tel.: [+31]736237156
Mobil: +31 6 82664873

Vi talar:
Moms-ID: NL855464975B01

Mer information

General Terms and Conditions

Trusted Seller sedan 2016
Antal klockor sålda med köparskydd: 941

4,8 av 5 stjärnor  |  Omdömen: 713

Detaljerade omdömen 

 4,9
Leverans
 4,7
Varubeskrivning
 4,8
Kommunikation
96%
av köparna skulle rekommendera denna handlare.
Till de aktuella annonserna

Information om tvistlösning online

Sedan januari 2016 är alla online-handlare inom EU skyldiga att upplysa om Europeiska kommissionens ”Plattform för tvistlösning online”. Därför ställer vi denna juridiskt granskade upplysningstext till ditt förfogande. Klicka på ”Publicera upplysning” för att visa upplysningen på din hemsida som handlare och bredvid dina annonser.

EU-kommissionen har skapat en internetplattform för lösning av tvister online (så kallad ”OS-plattform”). Denna onlineplattform tjänar som kontaktpunkt för tvistlösning utanför domstol i tvister beträffande avtalsenliga förpliktelser i samband med köpeavtal online. Kunden kommer till onlineplattformen via följande länk:
https://ec.europa.eu/consumers/odr

Aktuella topperbjudanden

Butikens öppettider

måndag:

09:00 - 13:00

tisdag:

10:30 - 19:00

onsdag:

10:30 - 19:00

torsdag:

10:30 - 18:00

fredag:

09:00 - 12:00