Armbandsur för män

De traditionella armbandsuren för män är bra exempel på urmakarkonst i högsta klass, och är perfekta att bära med kostym till en middag eller på operan. Dessa tidmätare kombinerar traditionell design med intrikata komplikationer såsom månfas eller världstidsvisning. Bland armbandsuren hittar man allt från den enkla och ultratunna Slimline till de sportigare kronograferna i Vintage Rally-serien.

Armbandsur för kvinnor

Dessa extraordinära tidmätare är perfekta prydnader för en kvinnas handled. Det finns klockor för alla tillfällen, formella som avslappnade. Armbandsuren i den sofistikerade kollektionen Ladies Automatic har praktfulla diamantbesatta ringar, diamanter för att markera klockslagen och silkesarmband. Klockorna i kollektionen Classics Index har en enklare och mer traditionell design.

Ett armbandsur för det 21:a århundradet

Frédérique Constants Horological Smartwatch kan verkligen göra allt. Detta lysande exempel på mästerlig schweizisk urmakarkonst kopplas till din smartphone via Bluetooth och registrerar dina dagliga aktiviteter, övervakar din sömn, visar en andra tidszon och fungerar som väckarklocka. Klockan är idealisk för den som reser ofta, då den ställer in sig själv automatiskt. Dessutom meddelar den dig om ny e-post och missade telefonsamtal med en försiktig vibration.

Spela upp filmen

Horological Smartwatch

Vår Horological Smartwatch är fylld med modern teknik. Den klassiska analoga designen i dessa klockor för både kvinnor och män passar utmärkt till såväl kostym som träningskläder. De guldpläterade uren med läderrem är särskilt eleganta. Den smarta klockan registrerar och skickar data om din aktivitet till appen MMT-365, som finns till både iPhone och Android.

Gör vilken analog klocka som helst till en smartklocka

E-Strap förvandlar vilket analogt armbandsur som helst till en smartklocka. Den erbjuder en rad praktiska funktioner för den moderna klockentusiasten.
Funktioner:
Aktivitetsspårning
Sömnövervakning
Smart väckarklocka
Påminnelse om att röra på sig
Träningscoach
Uppladdningsbart batteri
Molntjänst för säkerhetskopiering och återställning
Smarta E-Strap används tillsammans med en smart telefon eller en surfplatta och är kompatibel med iOS och Android.

E-Straps

Den smarta remmen erbjuder samma funktioner som vår Horological Smartwatch. Den finns i ljusbrunt, mörkbrunt, marinblått eller svart läder kombinerat med ett rostfritt, guldpläterat eller roséguldpläterat spänne. Remmens effektiva teknik är diskret undangömd i spännet.

Ett nytt sätt att mäta precision

Med Analytics kan du mäta och analysera din klockas precision snabbt, lätt och till ett bra pris.

Analytics är ett revolutionerande verktyg som mäter precisionen i din mekaniska klocka med en liten klämma. Allt som behövs är din klocka, klämman och appen SwissConnect Analytics för iPhone eller Android. Appen analyserar dina mätningar och sparar dem i molnet. Helt i linje med företagets filosofi är Analytics tillgänglig till ett överkomligt pris.

Analytics är kompatibel med iOS & Android. Se vilka enheter som stöds här.

Lyx inom räckhåll för alla

Frédérique Constant producerar klockor av hög kvalitet till överkomliga priser. Deras mål är att erbjuda klassiska och kvalitativa tidmätare till så många klockälskare som möjligt. Till och med deras mest komplicerade egentillverkade kalibrar är jämförelsevis överkomliga. Frédérique Constant står för fulländad design, tekniska innovationer och oklanderlig kvalitet.

En stigande stjärna i den schweiziska klockbranschen

Frédérique Constant grundades 1988 av Aletta Stas-Bax och Peter Stas. Fyra år senare presenterade de sina första sex modeller. Idag har tillverkaren ett exceptionellt utbud som produceras internt. Frédérique Constant är inblandade i varje steg, från de första designskisserna till de avslutande detaljerna. Bland deras urmakerihöjdpunkter finns egna kalibrar med evighetskalender eller tourbillon.

Grundarna

Aletta Stas-Bax
Aletta Stas-Bax har blick för design och detaljer och övervakar företagets filosofi. Hon är ättling till Frederique Schreiner (1881–1969), som givit företaget halva dess namn.

Peter Stas
Peter Stas är Frédérique Constants chefsstrateg. Denne affärsman är ättling till Constant Stas, som 1904 började tillverka urtavlor. Stamfaderns förnamn utgör andra halvan av företagsnamnet.

BrandBoutique

Exklusiva klockor direkt från tillverkaren

Har du frågor?
Vi hjälper dig gärna.

+49 721 96693-980

Kontakt