Varför Chrono24? Logga in
Limiterade utgåvor

Omega Speedmaster Professional

Auktionen är redan slut.

Ends: Auktionen är slut

Period: 2018-12-04 17:00 till 2018-12-11 17:00

Buying fee:

Offers: 0

Infos zur Auktion

1969 flög Omega Speedmaster till månen. Dess historia började dock redan 12 år tidigare. Denna kronograf som designats för racerförare hamnade snabbt på astronauternas handleder och tog sig därifrån direkt in i urmakarnas historieböcker. Från och med denna tidpunkt var Speedmasterns framgång oundviklig. Sedan 1960-talet har Omega Speedmaster blivit en allt större favorit för privatpersoner och kändisar. Den visades i ett antal filmer och fick enormt många fans. Efter mer än ett halvt sekel är den fortfarande en av världens mest kända tidmätare. Den tidlösa designen, den utmärkta användbarheten och dess oklanderliga rykte gör den till en legendarisk klocka och till ett måste för varje samlare. Den senaste auktionen på Chrono24 erbjuder många intressanta modeller av denna ikon – alla smaker tillgodoses. Om du är på jakt efter en viss specialutgåva eller vill ha en Vintage Speedy i din samling kommer du säkert att hitta den rätta klockan. Nedan kan du titta på några av dessa unika utgåvor. Chrono24-auktionen kommer att börja tisdag 04.12.2018 och sluta nästa tisdag 11.12.2018 och är en hyllning till #speedytuesday.

Har du frågor? Kontakta oss!

Har du frågor? Kontakta oss! Vårt team hjälper dig gärna:

+49 721 96693-940 Kontakt

Vad är minimipriset?
Minimipriset fastställs av klockans säljare före auktionen. Det högsta budet måste minst nå eller överstiga det priset, för att den högstbjudande ska lyckas ropa in klockan på auktionen. Om minimipriset inte nås, får ingen budgivare köpa klockan, utan den stannar kvar i säljarens ägo.
Varför förlängs den återstående tiden strax innan auktionen är slut?
Om ett bud läggs strax innan auktionen är slut, förlängs den återstående tiden med 30 sekunder. Detta upprepas så länge tills det inte läggs något mer bud och auktionen går ut.
Hur gör jag för att delta i en auktion?
För att kunna delta i en auktion på Chrono24, behöver du ett användarkonto och en fullständigt ifylld profil. Registrera dig gratis här.
Jag har ropat in en klocka på en auktion. Vad händer härnäst?
Grattis till din nya klocka! Efter auktionen betalar du in totalpriset på ett klientmedelskonto, och säljaren skickar klockan till dig. Närmare information om betalningen får du med e-post efter auktionen.
Är det gratis att delta i en auktion?
Ja, när du lägger ett bud på en klocka, uppkommer till en början inga kostnader och ytterligare avgifter. Beakta dock att bud är bindande: Om ditt bud är det högsta när auktionen är slut, har du lyckats ropa in klockan. Det innebär att du är skyldig att betala totalpriset (högsta bud + fraktkostnader).
Är auktioner på Chrono24 säkra?

Betalningen för ett inrop på en auktion sker via det beprövade Chrono24 Trusted Checkout. Du betalar in totalbeloppet på ett säkert klientmedelskonto, och när det är gjort skickar säljaren klockan till dig. Pengarna betalas inte ut till säljaren förrän den har kommit fram till dig.

You can find more information about Trusted Checkout here.

Varför erbjuds klockorna i olika valutor?
Du kan lägga ett bud endast i den valuta som används i säljarens land. Som information till dig ser du ditt bud också omräknat till din egen valuta.
Vad är det uppskattade priset?
Det uppskattade priset baseras på vår uppskattning av klockans värde och anges som prisintervall.
Hur gör jag för att kontakta säljaren av en klocka?
Klicka på knappen ”Kontakta säljaren” på auktionens sida, för att skriva ett meddelande till säljaren.
Hur gör jag för att lägga ett bud?
För att kunna lägga ett bud, måste din profil på Chrono24 vara fullständigt ifylld. Du måste också vara inloggad. På auktionssidan hittar du en rullgardinsmeny bredvid klockan. Där kan du välja ett bud. Du behöver inte välja det lägsta budet, utan du kan också hoppa över belopp.
Vem är min avtalspart?
Din avtalspart är i varje fall respektive säljare av klockan.

Mer information om genomförandet via Chrono24 hittar du här:

Erbjudandet kommer från utlandet. Vad måste jag tänka på och vilka avgifter måste betalas?
Priset visas precis så som säljaren har skrivit in det. Det kan därför hända att extra kostnader som tullavgifter, skatter, frakt- och försäkringskostnader tillkommer.

För att få reda på det exakta priset och de kostnader som ingår, ska du kontakta klockans säljare. Säljaren kan också tala om för dig om speditören tar hand om tullformaliteterna. För information om de regler som gäller i ditt land ska du kontakta din lokala tullmyndighet.

Inom den Europeiska unionen är köp av klockor tullfria. Vid import från tredje land till EU, exempelvis från USA, tillkommer en mindre tullavgift och importmomsen till priset. Kontakta tullmyndigheten för att få exakt information.
I vad mån kontrollerar Chrono24 de listade handlarna?
I samband med registreringen på Chrono24 kontrolleras varje handlare noggrant när det gäller identitet och seriositet. Detta omfattar bland annat information som näringstillstånd och referenser från andra handlare. Feedback från kunder inverkar också kontinuerligt på omdömet.
Har du frågor?
Vi hjälper dig gärna.