Logga inLogga in

Sälj din klocka på Chrono24

Starta annonsguiden:
Mata helt enkelt in din klockas referensnummer och vår guide tar fram de viktigaste egenskaperna automatiskt.

Sälj din klocka på Chrono24

Fortsätt utan referensnummer

Dina fördelar

 • Låg annonsavgift

  Låg annonsavgift

  En annons på Chrono24 är prisvärd. Avgiften är endast 2,85 % av det försäljningspris du bestämt – ett utmärkt pris/prestanda-förhållande.

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Pengarna-tillbaka-garanti

  Du tar ingen risk med din annons. Om du inte har hittat någon köpare till din klocka efter sex månader betalar vi tillbaka hela annonsavgiften.

 • Toppresultat

  Toppresultat

  Någon kommer att söka efter, hitta och köpa din klocka. 90 % av klockorna på Chrono24 hittar en ny bärare. Hitta även du en ny handled åt din klocka med Chrono24.

 • Äkta passion

  Äkta passion

  Det är inte bara vi som är förtjusta i klockor. Även experter och samlare från hela världen lockas av de vackra exemplaren på Chrono24. Här är din annons på rätta stället.

 • Stor räckvidd

  Stor räckvidd

  Med Chrono24 befinner sig klockälskare från mer än 90 länder i lyxklockornas värld. Din annons hittas alltid och överallt oavsett om man använder datorn eller smarttelefonen.

 • Stort intresse

  Stort intresse

  Varje dag söker mer än 350 000 klockälskare efter en ny tidmätare på Chrono24. Kanske blir det just din klocka?

Nå målet snabbt och enkelt:
 • 1. Skapa en annons

  1. Skapa en annons

  Med hjälp av vårt formulär annonserar du din klocka i några få steg.

 • 2. Få köpförfrågan

  2. Få köpförfrågan

  Potentiella kunder kontaktar dig direkt via Chrono24.

 • 3. Sälj klockan

  3. Sälj klockan

  Kom överens om betalning och fraktsätt direkt med köparen.

Med vår guide är din annons färdig på bara några minuter

Det har aldrig varit så bekvämt att annonsera. Det enda du behöver är din klockas referensnummer – detaljerna sköter vår guide. Avslutningsvis lägger du till några uttrycksfulla bilder och ditt pris – klart!

Övertyga köpare med säkerhet – med depositionstjänsten på Chrono24

Med den transparenta betalningen via depositionstjänsten på Chrono24 får du dubbla fördelar. Du vinner potentiella köpares förtroende och skyddar dig själv mot uteblivna betalningar eller bedrägeriförsök. Du skickar inte iväg klockan förrän köparen har betalat in pengarna på ett säkert klientmedelskonto.

Aktivera helt enkelt depositionstjänsten som ett ytterligare, säkert betalningssätt efter det att du skapat din annons. Mer information hittar du här.

Har du några frågor?

Hur annonserar jag en klocka?
Med hjälp av vårt formulär annonserar du ut din klocka i några få steg:
 1. Beskriv din klocka i detalj. Ju mer detaljerad beskrivningen är, desto lättare hittar potentiella köpare din annons.
 2. Till annonsen ska du bifoga upp till 4 bilder med olika vyer av klockan. Håll din kamera redo. Medan du skapar din annons uppmanas du att fotografera din klocka med 2 tider som vi bestämmer. Dessa foton ska du sedan lägga upp som ägandebevis. Dessa bilder visas senare också i din annons.
 3. Skriv in dina personuppgifter.
 4. I det sista steget ska du kontrollera dina uppgifter en gång till och betala annonsavgiften.
Vad kostar annonsen och vilka betalningssätt finns det?
För en privat klockannons tar vi ut en avgift på 2,85 % av det pris som anges i annonsen, dock minst 5,00 EUR. Du betalar maximalt 299,00 EUR per annons – oavsett hur högt priset är. Om klockan inte är såld inom 6 månader betalar vi tillbaka hela avgiften till dig. Du kan betala annonsavgiften med PayPal, kreditkort eller banköverföring. Senast uppdaterat: 10/2015.
Hur fungerar pengarna-tillbaka-garantin?
Om du inte säljer din klocka inom 6 månader återbetalar vi annonsavgiften. Förutsättningarna för detta är att din klocka har funnits tillgänglig på Chrono24 i 6 månader och inte blivit såld, samt att den fortfarande är i din ägo. När de 6 månaderna har gått måste du därför bevisa att du fortfarande äger klockan inom 4 veckor.

+1 646-887-3561

FAQ